Besøg Marienborg og mød statsministeren

Har du lyst til at støtte Venstre i Køge/Lejre-kredsen, så kom og mød vores folketingsmedlem, statsminister Lars Løkke Rasmussen.

 

Hvis du

  • er interesseret i politik? 

  • har lyst til at hjælpe eller støtte Venstre?

  • og gerne vil have, at de gode tider fortsætter? 

… så synes vi i Kredsbestyrelsen og de to kommuneforeninger, at du skal tage en god ven under armen og deltage i vores spændende julearrangement på Marienborg lørdag den 8. december 2018 fra kl. 14-16. Vi vil byde på gløgg og æbleskiver, og statsministeren vil bl.a. tale om vigtigheden af fællesskaber og et stærkt lokalt fundament. 

 

I det kommende år bliver der brug for alle hænder og hver en stemme, og du er derfor velkommen til at tage en god ven med, også selvom han/hun ikke er medlem - bare der er en lyst til at bakke op om Venstre. 

 

Der er meget få parkeringspladser på Marienborg, så vi har arrangeret bustransport, som alle deltagere opfordres til at benytte. Bussen afgår fra Østerbanevej (p-pladsen bag Køge Station) kl 12.45.

 

Tilmelding er nødvendig af hensyn til sikkerheden og skal ske senest d. 30. november på 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (Der var en fejl i den tidligere mailformular, som nu er rettet)

 

Tilmelding sker efter først til mølle, og da der er begrænsede pladser til arrangementet, opfordrer vi til, at man tilmelder sig hurtigst muligt.

 

Køge/Lejre kredsbestyrelse og Lars Løkke Rasmussen glæder sig til at se jer.

 

Besøg Marienborg og mød statsministeren

Har du lyst til at støtte Venstre i Køge/Lejre-kredsen, så kom og mød vores folketingsmedlem, statsminister Lars Løkke Rasmussen.
Læs mere …

Vær med